Amsterdam prijkt weer op lijstje beste cruisebestemmingen

Branche: Cruise | Auteur: redactie | Publicatiedatum:

Voor de vierde keer op rij prijkt Amsterdam op het lijstje van de vijf beste cruisebestemmingen in West-Europa op de toonaangevende cruisewebsite Cruise Critic. 

Amsterdam heeft opnieuw een toppositie bemachtigd in Cruise Critic’s jaarlijkse Cruisers’ Choice Destination Awards. De Nederlandse hoofdstad neemt net als vorig jaar de vierde plek in in de top 5 van beste cruisebestemming van de regio ‘West-Europa en Britse Eilanden’.

Amsterdam moet alleen Kirkwall (Schotland), Cobh (Ierland) en Lerwick (Schotland) voor zich dulden. Brugge staat op plek 5. In 2016 en 2017 werd Amsterdam verkozen tot beste cruisebestemming.

De awards van de internationale cruisewebsite Cruise Critic zijn gebaseerd op de recensies die cruisereizigers over bestemmingen in 19 regio’s het afgelopen jaar op de website hebben geplaatst. "We LOVED Amsterdam. I recommend doing the Hop on Hop Off Canal Boats. Great way to explore this fascinating city!", aldus een van de in totaal 817 recensenten over de bestemming Amsterdam.

‹ VorigeVolgende ›

Onderwerpen
Deel deze pagina
Maritiem Nederland

Welkom op de site van Maritiem Nederland, hét opinie- en vakblad voor de gehele maritieme sector in Nederland.

Editie MNL 6-2019

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers

Sluit nu een abonnement af!

Volg ons op Twitter

Partners Maritiem Nederland