40e Wereldhavendagen

-

Rotterdam
Meer informatie

Wat ooit als ééndaags evenement Maritiem ’78 is begonnen, is uitgegroeid tot Nederlands grootste jaarlijkse maritieme festival met honderdduizenden bezoekers verdeeld over drie volle dagen.

In 2017 viert de Wereldhavendagen haar 40e editie. Dit gaan we groots vieren met een wereld(s)feest! Een feest dat recht doet aan de grootsheid van de Rotterdamse haven. Want in Rotterdam… daar kom je de wereld tegen. Vooral op en langs de Nieuwe Waterweg met schepen en goederen van over de hele wereld. Maar ook met de vele toeristen uit alle windstreken, die zelf willen beleven hoe Rotterdam het verleden en toekomst samen laat werken.

Het mondiale Rotterdam zie je ook terug in de focus op innovatie. Hierdoor is en blijft de Rotterdamse haven de ‘smartest port’ en het episch logistiek centrum in Europa en ver daarbuiten. Waar startups, ondernemers en investeerders van over de hele globe in onze haven neerstrijken en daar meehelpen het net weer iets beter te doen dan de dag ervoor. Om zo voorop te lopen om wereldwijde uitdagingen als digitalisering en energietransitie op z’n Rotterdams aan te pakken.

Deel deze pagina
Agenda aanvullen

Wil je jouw evenement promoten? Meld je evenement aan voor de agenda!

Evenement aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Maritiem Nederland.

Abonneer je nu!

Word abonnee!

Neem nu een abonnement en ontvang elke maand hèt vakblad voor de maritieme sector op de deurmat.

Sluit nu een abonnement af!

Partners Maritiem Nederland