Adverteren

Maritiem Nederland is het onafhankelijke opinie- en vakblad voor het gehele maritieme cluster in Nederland. Het blad wordt op abonnementsbasis verstuurd naar hoger opgeleiden in alle maritieme sectoren en regionale en landelijke overheden.

Maritiem Nederland verschijnt 10x per jaar
Oplage: 4.200

Planning en tarieven 2019

Media Kit 2019

Koers 2018, de eindejaarsspecial over plannen en strategieën van volgend jaar
> meer informatie

Adverteren met een snippet
> meer informatie

Nieuw! Adverteer met Partner Content
> meer informatie partner content

Bekijk een editie van Maritiem Nederland

Binnen de redactionele formule is er in elk nummer aandacht voor politiek, economische en maatschappelijke maritieme onderwerpen, waarbij met name de samenhang van de verschillende sectoren in de maritieme cluster wordt belicht. Daarnaast veel aandacht voor innovatie, maritieme techniek, ICT en maritieme kennis. Met name de toepassingsmogelijkheden van innovatieve ontwikkelingen krijgen veel aandacht. Tot slot zal de redactie door interviews en fraai beeldmateriaal in elk nummer inzoomen op succesvolle ontwikkelingen en het maritieme gevoel binnen de bedrijfstak.

Waterkracht
Waterkracht is een initiatief van Maritiem Nederland, Technisch Weekblad en BETABANEN.nl, in samenwerking met de Memory Group. Waterkracht is de carrièrekrant voor het gehele maritieme cluster. Met een bereik van ruim 100.000 hoogopgeleide technici, heeft Waterkracht het hoogste bereik in het maritieme cluster. 

BETABANEN.nl
Alle vacatures in Maritiem Nederland en Waterkracht worden kosteloos doorgeplaatst op BETABANEN.nl. BETABANEN.nl is de vacaturesite voor bèta's en technici in de techniek, chemie, life sciences en maritieme sector.
Lees meer over BETABANEN.nl

Advertentie-exploitatie
Archer Media bv 
Peter van den Bosch, accountmanager 
Postbus 19949
2500 CX  Den Haag 
T: 088 - 6440 610
E: p.vandenbosch@archermedia.nl
W:
www.archermedia.nl

Aanleveradres materiaal
Archer Media bv 
Afdeling Traffic
traffic@archermedia.nl

Deel deze pagina
Betabanen

Partners Maritiem Nederland